loading.gif
mobile-banner-bg

VEFAT EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZI YAD ETTİK

...
10 Ekim 2022 - Pazartesi

VEFAT EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZI YAD ETTİK

AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı , Mevlid Kandilin de bugüne kadar hizmet etmiş ve ebediyete irtihal eden dava arkadaşları için Mevlid Programı düzenlendi.

Programa Millet Vekilimiz Mustafa Demir, İl Başkan Yardımcımız Av.Adem Yıldırım, İlçe Başkanımız Av.Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu katılım sağladı.
Programa Kur'an tilaveti ile başlandı daha sonra İlçe Başkanımız Av.Umut Özkan konuşmasını gerçekleştirdi.
Özkan "İlk once Teşrifleriyle dünyamızı şereflendiren Hazreti Muhammed Mustafa Efendimizin veladetinin yıl dönümüne erişmeyi bizlere nasip eden Rabbimize hamdediyorum.

Mevlid Kandilinin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bugüne kadar dava bilinciye, aşkla, şevkle çalışan, çabalayan, koşuşturan vefakâr ve cefakâr tüm teşkilatımıza minnettarız.
AK Parti olarak yaptığımız tüm hizmetlerde teşkilatımızın emeği göz ardı edilemez.
Malesef Kuruluşumuzdan bu güne kadar birlikte çalıştığımız yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızın bazıları ahirete irtihal etti.Bu mübarek günde dualarla arkadaşlarımızı anmak istedik.
Vefat eden kıymetli Teşkilat Mensubu yol arkadaşlarımızı minnetle yad ediyorum. Mekanları Cennet Olsun.” dedi.

Daha sonra konuşmalarını gerceklestiren Millet Vekilimiz Mustafa Demir ; AK Parti demek vefa demektir. Vefanın en güzel örneğini AK Parti Esenler İlçe Başkanlığımız vefat eden arkadaslarimiz için düzenledikleri bu programla bir kez daha göstermiş oldu. Vefat eden arkadaşlarımızı asla unutmayacaklarini ifade ederek;ölenlere Allah'tan Rahmet rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."dedi.Ardindan teşkilatımız ile sohbet etti.


Programdan sonra Millet Vekilimiz Mustafa Demir,İl Baskan Yardımcımız Adem Yıldırım Esenler AK Parti İlçe Başkanımız Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte AK Parti Esenler İlçe Başkanlığımızda Mahalle Başkanlarımızla bir araya geldiler.

İstişare Toplantısında Mahalle Başkanlarımız

''2023'ü "Türkiye yüzyılı" yapmak için tüm teşkilatımızla sahadayız, hazırız.'' mesajı verdi.