loading.gif
mobile-banner-bg

MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ KAZANANI DOSTLUK OLDU

...
05 Mart 2022 - Cumartesi

AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 takımın katıldığı ve 5 hafta süren 'Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası' düzenlendi.

AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 takımın katıldığı ve 5 hafta süren 'Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası' sona erdi. Davutpaşa Mahallesi ve Birlik Mahallesi arasında yapılan final maçı büyük çekişmelerle geçti ve turnuvanın şampiyonu BİRLİK MAHALLLESİ oldu.

Final maçına Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanımız Av. Umut Özkan,Kadın Kolları Başkanımız Seher Kayrak Güler ,Gençlik Kolları Başkanımız Samet Eren ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Voleybol Turnuvası Düznleyerek  siyaset dışında bir etkinlikle de Teşkilatı bir araya getirdiklerini söyleyen İlçe Başkanımız Av. Umut Özkan , maçların güzel ve çekişmeli geçtiğini , asıl kazananın ise dostluk oldığunu belirterek turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar İlçe Başkanımız Av. Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu tarafından kupaları takdim edildi.

Turnuvanın finalini İlçe Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte izleyen İlçe Başkanımız Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu , final maçı sonrası sahaya inerek tüm oyuncuları tebrik ettiler. 

Sporun Önemine değinen Göksu; bu tür etkinliklerin Mahalleler arasındaki kardeşliği pekiştireceğini belirtti.

Artık gelenekselleşen Mahalleler arası Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımları tebrik eden İlçe Bakanımız Av.Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu sporcularla hatıra fotorafı cektirdi.