loading.gif
mobile-banner-bg

ESENLER DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

...
11 Nisan 2022 - Pazartesi

AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı Ramazanın Çoşkusunu Esenlerli Komşularıyla Yaşıyor

AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı Ramazanın Çoşkusunu Esenlerli Komşularıyla Yaşıyor

Esenlerde  bir yandan Ramazan'ın coşkusu yaşanırken diğer yandan İlçe Başkanımız Av.Umut Özkan ve Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ile Esenler konuşulup notlar alınıyor, taleplere çözümler üretiliyor. AK Parti Esenler Teşkilatları aynı zamanda katıldıkları sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen programlar ve ilçenin farklı mahallelerinde Teravih Namazları sonrasında gerçekleştirilen sohbetlerle Esenler'in nabzını tutmayı sürdürüyor.

AK Parti Esenler Başkanlığı'nın öncülüğünde  ilçe yöneticileri, ilçe kadın  ve gençlik kolları yöneticileri, sahur saatlerine kadar devam eden  programlarla  Esenler'in  her noktasında Ramazan'ın feyzini Esenler ile birlikte yaşıyor.

İftar ve sahur vakitlerinde yapılan ev ziyaretlerinde sohbet tadında her kesimden halkın talep , görüş ve önerileri de alınmaya devam ediliyor.

İlçe Başkanımız Av..Umut Özkan, kuruluşundan bu yana yönetim ve hizmet anlayışının merkezine milleti koyan AK Parti'nin bu geleneğinin güzel bir örneğini daha sergilediklerini belirtti.

İnsanları kaynaştıran, sevgi bağlarını güçlendirip, rahmet ve berekete vesile olan Ramazan Ayı'nın güzelliklerini Esenlerli Hemşehrileri ile birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Özkan, "Her zaman olduğu gibi bu Ramazan'da da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla iç içe olacak, Ramazan'ın sevincini paylaşırken; Esenler'imize, ülkemize dair çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" diyerek 16 mahallemizde 10.000’in üzerinde ramazan kolisi dağıttıklarını belirten Özkan ; “Yönetim kurulu üyelerne ve ilçe teşkilatlarına sahada gösterdikleri bu azimden dolayı teşekkür etti.