loading.gif
mobile-banner-bg

Cumhurbaşkanımız Esenler'de!

...
26 Mart 2017 - Pazar

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış gerçekleştirmek için Esenler'e geldi!

26 Mart 2017 Pazar günü ilçemizdeki 445 milyon lira değerindeki 17 büyük eserin açılışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçemiz Dörtyol Meydanında gerçekleştirilen toplu açılış törenine, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yanı sıra; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Kadir Topbaş, İlçemiz Kaymakamımız Sayın Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Başkanımız Gökhan Taran ve binlerce vatandaş katıldı.


Törende konuşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN; 10 aylık bir ayrılığın ardından yeniden Esenler'de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek 445 milyon lira değerindeki eserlerin Esenler'e hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, "Osmanlı döneminde Avrupa'ya sefere çıkan ordu, buradan uğurlanır, yine burada karşılanırdı. Bugün de Esenler, içeride ve dışarıda verilen mücadelenin kalesidir, sembolüdür diyerek, konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte Esenler'de yapılan 17 dev eserin açılışını gerçekleştirdi.