loading.gif
mobile-banner-bg

YENİDEN İSTANBUL

...
21 Eylül 2023 - Perşembe

YENİDEN İSTANBUL ESENLER

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızca düzenlenen ‘’ YENİDEN İSTANBUL'' Programları kapsamında ; Eski İç İşleri Bakanımız millet vekilimiz Sn. Süleyman Soylu , Millet vekillerimiz Sn. Av. Adem yıldırım ,Büşra Paker, Derya Ayaydın, İsmail Emrah Karayel, Mustafa Demir , Rabia İlhan  ve İlçe Başkanımız Sn. Av  Umut Özkan ile birlikte mahallelerimiz de vatandaşlarımızla buluştular.

Büşra Paker

İstanbul Milletvekilimiz Sn. Büşra Paker İlk önce Esenler İlçe Baskanligini ziyaret ederek teşkilatımızla buluştu ardından Dörtyol Meydanin da bulunan AK Noktamizi ziyaret etti. Sonrasında Davutpaşa ve Atatürk Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını dinledi.Gunun sonunda Ordu,Giresun Ve Diyarbakır derneklerini ziyaret etti.


Süleyman Soylu

Eski İç İşleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Fatih ve Tuna mahallelerimizde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra Oruç Reis Mahallesi'nde bulunan Altın Ayak Spor Kulübünde Milli sporcularımızla bir araya gelerek başarılar diledi.

Rabia İlhan

İstanbul Milletvekilimiz Sn. Rabia İlhan Turgutreis Mahallesi'nde bebek, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu. En son olarak Oruç Reis Mahallesi'nde depremzede ailemizle buluşarak yaşanan felaketin üzüntüsünü dile getirdi. İlhan
afetin yaralarını hep birlikte saracaklarını söyledi.

Derya Ayaydın

İstanbul Milletvekilimiz sayın Derya Ayaydın, ilk önce Fevzi Çakmak Mahalimizde bulunan Çınaraltı Kafeyi ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal etti. Daha sonra Atışalanı Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret etti. Atışalanı Caddesi'ndeki Mardinliler derneği'ne uğrayarak derneklerin faaliyet gösterdiği alanlarda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Adem Yıldırım

İstanbul Milletvekilimiz sayın Adem Yıldırım; İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Kazım Karabekir Mahallesi'nde Fatma Hatun camii'nde öğle namazının ardından cami cemaatiyle hoş sohbette bulunup taleplerini dinledi.
Daha sonra Kazım Karabekir caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Birlik Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi muhtarlarımızla görüşüp mahallelerin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
En son olarak ESDEF ziyaretini gerçekleştirdi.

Mustafa Demir

İstanbul Milletvekilimiz sayın Mustafa Demir Havaalanı Mahallesi'nde Uhud camii'nde öğle namazının ardından çay ocağında bulunan vatandaşlarımız ile sohbet etti. Esenler Kadın Doğum hastanesini ziyaret ettikten sonra Taşocağı Caddesi'nde esnafı esnafı ziyaret etti. Daha sonra 15 temmuz millet bahçemizde piknik yapan vatandaşlarımızla selamlaştı.

İsmail Emrah Karayel

İstanbul Milletvekilimiz sayın İsmail Emrah Karayel Nenehatun mahallemizde Aziziye camii'nde öğle namazının ardından çay ocağında vatandaşlarımızla sohbet etti. Ardından Dörtyol meydanda bulunan ak noktamızı ziyaret etti daha sonra İnönü ve Atışalanı Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret etti. En son olarak Kayseri Derneğini ziyaret ederek talep görüş ve önerilerini dinledi.