loading.gif
mobile-banner-bg

AR-GE BİRİM TOPLANTIMIZA İL BAŞKAN YARDIMCIMIZDA KATILDI

...
17 Kasım 2012 - Cumartesi

Aylık birim toplantılarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Ar-ge birim toplantımızın bir yenisi ilçe binamızda yapıldı.

Aylık birim toplantılarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Ar-ge birim toplantımızın bir yenisi ilçe binamızda yapıldı. İlçe Başkanımız Av. Umut ÖZKAN ve Ar-ge Birim Başkanımız Yasemin POLAT’ın ev sahipliğinde yapılan  toplantıya İl Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda ar-ge birim başkanıda olan Tülin MAZLUMOĞLU  KESTANE  Hanımefendi komisyonuyla beraber katıldı.

İl Gençlik Kolları Ar-ge Birim Başkanı Önder BENZEŞ ve komisyonuda toplantıya iştirak edenlerdendi.

İlçe Başkanımız Av. Umut ÖZKAN,  toplantıya katılanları selamlayarak, burada olmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ar-ge Birim Başkanımız Yasemin POLAT; gündemle alakalı giriş konuşmasında, Esenler ar-ge biriminin çalışmaları hakkında bilgi sundu. İlçemizde yapılmakta olan organizasyonlara her türlü teknik desteğin verildiğini ve bununla yetinmeyip lojistik desteğin tedariğinide ar-ge birimi olarak katkıda bulundukları belirten birim başkanımız Yasemin POLAT, sosyal medyanın takibini ve ilçe sitesinin haber temininde de destekte bulunduklarını ifade etti.

İl Başkan Yardımcımızda, Esenler’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ar-ge çalışmalarının teşkilatlarımızda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan komisyon üyelerinin soru ve düşüncelerininde dikkatle dinlendiği ve notlar alınarak takip edilmesi prensip karara bağlandı.